Manligt mode hösten 2019

Är du också lite av en höstfetischist? Då är du inte ensam. För många av oss innebär hösten nya trendmöjligheter och för den riktigt stilmedvetna killen finns det massor av plagg ute på catwalksen nu som den med rätt look och självförtroende kommer kunna bära upp. Är du redo att ta hösten 2019 med den stil den förtjänar? 

Att vara snygg och ha bra stil handlar ofta om att investera i sin look på olika sätt. Har du inte möjlighet att lägga ut så mycket pengar är tipset att använda rabattkoder för märkeskläder istället för att köpa billigare varianter. Varför? Jo, för att i stil sitter det mycket hantverk och kvalitet, och det är något som finns i märkeskläder snarare än i billigare kopior. Så vad gäller för höstmodet i år? Vi har blivit lite besatta av den manliga ”klänningen”, en midjelös ”kaftan” eller lång skjorta, kanske med viss influens från mellanöstern?

Manligt mode

Rid på vågen och låt det faktum att manligt mode aldrig varit så hett som det är nu verkligen få komma fram på stadens hetaste gator! År efter år verkar ”kjolen” vara tillbaka på den manliga catwalken, men det är först nu som det faktiskt känns helt rätt. Anpassad efter den manliga kroppens figur och med mönster som inte behöver osa för mycket feminint, verkar faktiskt den manliga klänningen, eller kaftanen, vara redo att synas även bland oss som hänger ute på barer och kaféer snarare än i Paris hetaste societet.

För den som inte är redo för kaftanen än kommer mönster som leopard men även stora grafiska tryck vara riktigt hett ett tag framöver. Manligt mode idag är betydligt mer mångfacetterat och anpassat efter olika manliga former, färger och identiteter. Se därför till att skaffa dig ditt favoritmodehus och följ dem slaviskt! Vi har till exempel blivit besatta av Jil Sanders herrmode, men vad väljer du själv och vad är du mest bekväm i?

Scroll to top